Producten
Zoek product
Nieuwsbrief
Aanmelden
Puntige hoofdmassage spin
1 Reviews | Review toevoegen

Ontspan als nooit tevoren met het ultieme apparaat voor een geslaagde hoofdmassage: De Prikkel  Dit hoofdmassage-apparaat lijkt een simpel instrument, maar het is een doordachte stimulator. Het wer...

€ 3,50
€ 3,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
Ontspan als nooit tevoren met het ultieme apparaat voor een geslaagde hoofdmassage: De Prikkel 
Dit hoofdmassage-apparaat lijkt een simpel instrument, maar het is een doordachte stimulator. Het werkt als een geleider die aansluit op de elektrische velden in uw lichaam. Dit massage apparaatje is oorspronkelijk afkomstig uit Australië, alwaar de Aboriginals het gebruiken voor totale ontspanning en ter stimulering van de seksuele gevoelens. Wat ooit begon door elkaar op het hoofd te kietelen met een takje, groeide uit tot dit therapeutische instrument; een echt verwenharkje dat de talloze drukpunten op uw hoofd zal vinden zonder dat u daar ervaring voor moet hebben. Dit apparaat wordt ook wel de Prikkel of Massage Spin genoemd. 

Hoe gebruik je de Prikkel? 
Lang haar moet los hangen om contact met de hoofdhuid mogelijk te maken. Zet de Prikkel op de kruin van het hoofd, druk de tentakels langzaam over het hoofd totdat ze zich volledig rond het hoofd zetten. 
Dan zachtjes op en neer bewegen en ondertussen licht draaiende bewegingen maken. Deze langzame bewegingen zorgen voor een verbluffende werking...dit heb je nog nooit meegemaakt. Een intens gevoel maakt zich van je meester, je krijgt kippenvel en de tintelingen lopen door je lichaam, van de kruin via de ruggengraat tot aan je voetzolen, je ontlaadt de spanning. 

BIJKOMENDE INFORMATIE: 
Hematiet gecoate kralen 
12 prikkels 
Wat kan de Prikkel voor u doen? 
Het zal u een ontspannen gevoel bezorgen! Het is een antistress apparaat en er komt onmiddellijk een lach op uw gezicht! 
Door gebruik maakt uw lichaam extra endorfine aan, die stof werkt hoofdpijn bestrijdend, dat helpt op een natuurlijke wijze 
Hij stimuleert de bloedsomloop van de hoofdhuid en werkt daardoor roos bestrijdend en haargroeibevorderend 
Het werkt kalmerend, daardoor spier ontspannend 
Hij helpt u om depressies te overwinnen 
Tegen seksuele apathie en hoofdpijn 
Hoofdmassage verbetert het denkvermogen door de ontspannende werking 
Het is een leuke entertainer (op feestjes?)

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

BrendaV - 24-02-2016 20:55

Heerlijk om mee te kriebelen of jezelf een hoofdmassage mee te geven. Echte aanrader!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk