Producten
Zoek product
Nieuwsbrief
Aanmelden
Veiligheids sleutelhanger
Veiligheids sleutelhanger
0 Reviews | Review toevoegen

Veiligheids sleutelhanger  Deze veiligheids sleutelhanger, een kleine en compacte levensredder! Deze sleutelhanger kan het verschil maken tussen leven en dood. Dit is een sleutelhanger dat een uni...

€ 7,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
Veiligheids sleutelhanger 

Deze veiligheids sleutelhanger, een kleine en compacte levensredder! Deze sleutelhanger kan het verschil maken tussen leven en dood. Dit is een sleutelhanger dat een uniek en compact reddingsmiddel/veiligheidsmiddel is dat u aan uw sleutelhanger kunt bevestigen. Dit innovatieve hulpmiddel zorgt ervoor dat mensen in noodgevallen uit hun auto kunnen ontsnappen. 

Deze sleutelhanger is uitgevoerd met een ruitetikker, gordelsnijder en fluitje. Het is verstandig deze altijd bij je te hebben, zo kun je jezelf redden of andere redden mocht dat nodig zijn. 

In heel Europa worden er stappen gezet om de veiligheid van auto's naar een hoger niveau te brengen. Er worden initiatieven genomen om iedereen aan te moedigen een draagbaar veiligheidsmiddel, zoals een lifehammer, bij zich te hebben dat voorkomt dat iemand in zijn auto vast komt te zitten. Deze sleutelhanger is een verkleinde en compacte uitvoering van de lifehammer. U kunt nooit goed genoeg voorbereid zijn op het onverwachte. 

Deze sleutelhanger is te gebruiken in de auto. Mocht bij een ongeval de autogordel blokkeren dan kun je met de gordelsnijder de gordel door snijden. Mocht je met de auto te water raken dan kun je via het autoraam ontsnappen. Zet de zwarte kop van de sleutelhanger op het raam en drukt u deze sleutelhanger tegen het raam. Hierdoor wordt de verborgen veerbelaste ruittikkerpunt geactiveerd waardoor het autoraam zal verbrijzelen. Ook veiligheidsglas wordt verbrijzelt. De ruitetikker is gemaakt van duurzaam materiaal en zal na gebruik gereset worden. De gordelsnijder en ruitetikker hebben een lange levensduur en kunnen meerdere keren gebruikt worden. 

Bevestig de sleutelhanger aan uw sleutelbos en zo hebt u altijd het reddingmiddel bij de hand, mocht dat nodig zijn. 

Deze sleutelhanger wordt ook gebruikt door hulpverleners (brandweer, ambulance, reddingsbrigade en politie). Zij dragen de sleutelhanger op zak (bevestigd aan de broekriem) en redden hiermee vele mensen levens. Kortom deze sleutelhanger is een echt veiligheidsmiddel dat van levensbelang kan zijn. Het kan uw leven redden en dat van anderen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk